• Velkommen til
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vores motto: Kunden i centrum

 • Din Håndværker
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vi dækker hele sjælland.

 • Det bedste valg
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Kvalitetsbevidste, fleksible, servicemindede.

Vandskade

Er du klar til næste skybrud ?

Mange boligejere har kæmpet med vand i kælderen. Vandmasserne har forvoldt stor skade på både bygning og ejendele. Forsikringsselskaberne kvitterer med forhøjede præmier til de udsatte boligejere.

Det er næppe sidste gang, vi vil se skybrud i Danmark. Alt tyder på, at vi vil se flere voldsomme vejrfænomener fremover. Det er en ubehagelig oplevelse, når sort og ildelugtende kloakvand stiger op af kælderafløbet og ødelægger alt. I takt med at store regnskyl bliver almindelige og overstiger kloakkens kapacitet, er det virkeligheden for stadig flere husejere, at opstigning kloakvand stiger op i kælderen. Hvis din kælder ligger lavt i forhold til kloaksystemet, er du særlig udsat når regnvandet vælter ned, og kloaksystemet overbelastes. Så har du oplevet det en gang, er der stor risiko for, at det sker igen.

Du kan ved ganske få tiltag, undgå din kælder bliver oversvømmet. For eksempel at installere et højvandslukke, rense samlebrønde og tagrender.

Et højvandslukke ( CE mærket med 2 klapper ) til gulvafløb i kælderen, kan i de fleste tilfælde udføres på en dag og ligger på en pris fra 6500,- kr. incl moms.

Pas på ulovlige kloakventiler. En såkaldt kontraventil, hvor en gummibold bliver presset op i afløbet, når kloakvandet stiger. Denne kontraventil er ulovlig at installere, da den hverken er VA- eller CE-godkendt.