• Velkommen til
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vores motto: Kunden i centrum

 • Din Håndværker
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vi dækker hele sjælland.

 • Det bedste valg
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Kvalitetsbevidste, fleksible, servicemindede.

Spuling

Dit kloaksystem er opbygget således, at det er selvrensende, og en spuling af kloakken er unødvendig hvis kloaken fungerer efter hensigten. En spuling af kloakken kan være med til at forkorte levetiden på dine rør, da den kan spule materiale fra røret med ud. En stoppet kloak kan skyldes flere ting, eksempelvis kan der være tale om skader på kloakrøret fra afløbsinstallationen og ud mod hovedkloakken. For at konstatere om det er dig, der har en stoppet kloak eller om fejlen findes i den offentlige del af kloakken, skal du finde en skelbrønd som normalt er et par meter inde på din grund, løft dækslet (som altid bør være frit) og se om der er vand i brønden. Er der vand i brønden kan det tyde på at blokeringen er i den offentlige del, hvis der ikke er vand i brønden så prøv at skylle noget vand gennem kloakken fra en afløbsinstallation, og se om der kommer vand. Hvis ikke, bør der foretages en spuling af kloakken.

En spuling af din kloak vil vise, om vi har løst problemet med en hurtig og enkel tv-inspektion, derved kan vi også konstatere om der skulle være skader som rørbrud eller forskudte samlinger, som kan være dækket af forsikring, eller om der er rødder eller andre årsager til blokering af kloakken.

Alle slags problemer er noget vi har en løsning på.

En stoppet kloak kan forebygges ved IKKE at komme ting i kloakken, som den ikke er beregnet til såsom vatpinde, hygiejnebind og køkkenrullepapir. Jord fra rengøring af grøntsager samt madrester og fedtstoffer vil aflejres i kloakken og kan nemt give en stoppet kloak. Desuden kan det nemt tiltrække rotter, som kan ødelægge ens kloakrør. Læs mere her

Det er også vigtigt at man får rengjort sine tagrender og nedløbsbrønde. Dette arbejde tilbyder vi som en del af en service aftale, hvor vi kommer 1 til 2 gange om året og renser brønde og tagrender. Vi efterser også ACO dræn / drænrender og tjekker om de er fri og i orden, så man kan undgå oversvømmelser i kraftig regnvejr. Det er vigtigt at forebygge disse skader, da de koster mange penge og ærgrelser.

Kontakt os for et frit tilbud på service aftale omkring vedligeholdelse af dit kloakanlæg.

Vi udfører også alle former for reparation af kloakledning også uden opgravning.