• Velkommen til
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vores motto: Kunden i centrum

 • Din Håndværker
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vi dækker hele sjælland.

 • Det bedste valg
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Kvalitetsbevidste, fleksible, servicemindede.

No Dig

Valdemargaard Total Enterprise kan tilbyde at lave din kloak uden at grave op, hvis du har en skade på kloakken som f.eks. rørbrud, forskudt samling, rødder og rottehuller. Disse forhold er ofte årsagen til, at kloakken stopper til gang på gang. På en spildevandsledning og regnvandsledning er der som regel en skelbrønd inde på grunden, inden det løber til videre afledning.

Fra brønden er det muligt at lave en reparation af den pågældende skade. Skaden kan f.eks. være under et WC-gulv, og med vores reparation undgår du opbrydning af gulv m.v.

Punktrenovering er en økonomisk og behagelig løsning for dig, da du ofte slipper helt for ubehag med støv og håndværkere i korte eller længere tid.

Adgangsforhold til punktrenovering

Vi kan foretage en punktrenovering fra de fleste brønde. I få tilfælde kan det blive nødvendigt at grave op, for at udføre arbejdet.

 • Fordel 1: Ingen opgravning.
 • Fordel 2: Ingen lugt gener.
 • Fordel 3: Valdemargaard er hurtigt inde og ude igen.
 • Fordel 4: Billigere regning.
 • Vi udfører en punktrenovering i alle slags rør i størrelser fra Ø 75 til Ø 700.

  Afpropning af ubenyttede kloakrør (død ledning)

  Du kan have rotter boende i din kloak uden at vide det. Når der er et ubenyttet kloakrør i din kloak er det en god idé at få det lukket. Rotter har nemlig gode levemuligheder i ubenyttede kloakrør. Her bygger de hurtigt reder og har let adgang til mad fra resten af den aktive kloak.

  Vi tilbyder dig, at lukke hullet i det ubenyttede kloakrør. Vi anvender en ekspanderende specialbeton der føres ind til det rette sted, så tæt på det ubenyttede kloakrør som mulig. Efter kort tid er betonen hærdet og kloakrøret er lukket og dermed er rottereden væk. Efterfølgende kan røret fyldes eller proppes i adgangshullet. Læs mere om rotter her her