• Velkommen til
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vores motto: Kunden i centrum

 • Din Håndværker
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vi dækker hele sjælland.

 • Det bedste valg
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Kvalitetsbevidste, fleksible, servicemindede.

Forsikringsskader

Skaden er sket – hvad nu?

Står du med en vandskade, rørskade eller lignende, kan vi hjælpe dig hele vejen. Vi har materiel, som gør det muligt for os at være behjælpelige ved mange forskellige former for skader.

Vi har speciale i forsikringsskader og er vant til at tale med forsikringsselskaberne. Får du udbedret en skade af os, tager vi os af projektledelsen. Det vil sige, at vi også sørger for at inddrage murer, tømrer og andre håndværkere, der kan blive brug for – og for at tidsplanen bliver overholdt.

I 2010 udbedrede vi over 200 forsikringsskader Med 15 års erfaring med udbedring af forsikringsskader for alle større danske forsikringsselskaber kan vi klare selv de sværeste opgaver.

Processen fra a til z Når du står med en forsikringsskade, er der ofte mange ting at forholde sig til. Og selv om vi tager os projektledelsen, kan det være rart at have et overblik over, hvad der sker hvornår. Vi har beskrevet og tegnet processen fra a til z. Det er selvfølgelig en generel beskrivelse, og derfor kan der være afvigelser i relation til lige netop din skadesag.

Hvad er dækket?

Er du i tvivl om, hvorvidt skaden er dækket af dit forsikringsselskab, skal du kontakte dem, da der kan være individuelle forhold i dine forsikringsbetingelser.

Akut hjælp - Ring til vores vagtordning på 41 19 19 49.