• Velkommen til
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vores motto: Kunden i centrum

 • Din Håndværker
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Vi dækker hele sjælland.

 • Det bedste valg
  Valdemargaard Total Enterprise ApS

  Kvalitetsbevidste, fleksible, servicemindede.

Elektriker

At fremstå som et moderne, seriøst og kvalitetsbevidst firma er noget af det, vi vægter højest hos os.

Valdemargaard Total Enterprise Aps påtager sig i sammenarbejde med vores sammenarbejdspartnere, alle opgaver inden for faget. Det vil sige, at vi står for eftersyn, reparationer, nyinstallationer m.m. Vi løser opgaver både i landbrug, industrivirksomheder og hos private.

Vi og vores sammenarbejdspartnere leverer altid kvalitetsarbejde, og vi arbejder til konkurrencedygtige priser. Alle vores sammenarbejdspartnere er desuden faguddannede elektrikere.

At overholde alle aftalte betingelser og leveringstider er vigtigt for os. Ligesom det er vigtigt at imødekomme dig og dine ønsker, så du får netop de installationer, du har behov for eller altid har drømt om.

Valdemargaard Total Enterprise Aps sammenarbejdspartnere er medlem af Elinstallatørernes Landsorganisation, ELFO, som yder en garantiordning, således at du har adgang til et ankenævn, og det er derved din sikkerhed for, at vores arbejde udføres ordentligt.

På denne hjemmeside kan du finde flere oplysninger om Valdemargaard Total Enterprise Aps og vore kompetencer samt den service og de ydelser, vi tilbyder dig. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud